Etiquetes

dimarts, 24 de maig del 2011

"HIJO MIO HE DICHO... BUHO !!! "

El rei de les mirades persuasives

Continuem afortunats. Ahir una altra jornada de rodatge de fauna. Aquest cop l'objectiu era enregistrar imatges d'un mussol pirinenc. A priori amb el niu localitzat les opcions d'éxit eren prou grans. La decepció fou en arribar al niu i adonar-nos que res, ni ningú hi habitava. Dues hores llargues de cotxe més vint minutets de caminada i malauradament no triumfàvem.
Mala sort, ja se sap... les bèsties són com són.  Així doncs vam emprendre el camí de tornada, i quina va ser la sorpresa... doncs que enmig d'una conversa d'arbres marcats el senyor "nightshoot" ens fa aturar i callar a tots i ens assenyala un arbre.
I si, allà estava, palplantat amb els ulls contemplatius i expectant. A plena llum de dia el nostre amic mussol pirinenc havia abandonat el niu per nar a fer un tomb i l'atzar ens va regalar un final de jornada emocionant.
Segons diuen els entesos és molt complicat coincidir a la llum de dia amb un mussol i poder-lo enregistrar amb la calma que ahir vam aconseguir-ho fer.
PLAS PLAS PLAS... aplaudiments !
:)

1 comentari:

  1. uoo!! graaan casualitat! que bo! a l'espera de veure el producte final, de moment aplaudiments pel mussol (que se'l veu prou fotogènic) i pel títol de l'entrada! jajaja

    ResponElimina