Etiquetes

divendres, 18 de novembre del 2011

GRAN ESTRENA

Ahir a la nit va tenir lloc al Festival Unnim de Cinema de muntanya de Torelló l'esperada estrena del film "Encordades".
Una nit que començava amb un film hongarès un tant atípic i que no va deixar indiferent a ningú. Després del descans arribava el nostre "Panaroma" que iniciava el moment de la nit marcada per la gent de casa. Després d'una presentació un tant accidentada que donava pas a la projecció del film,   ja tot era llest pel moment que la gent esperava. L'estrena mundial de "Encordades". Un film que ens acosta la vida de 5 escaladores catalanes de diferents époques qui ens expliquen la seva experiència a la muntanya i com han hagut de trencar motlles en un món ,encara avui, molt d'homes.
Cinquanta dos minuts molt ben conduits per Gerard Montero, qui aconsegueix donar ritme a un treball de llarga durada a través d'un bon discurs i d'impressionants imatges que evidencien el bon treball de fotografia de Pau Savall, habitual col·laborador de Filmut.

Des d'aquí felicitar a tot l'equip de "Encordades" film a qui auguro una bona trajectòria... en especial en aquest Festival Unnim de Torelló.

Com diuen els "teatrerus"... MOLTA MERDA !

Algunes de les protagonistes de "Encordades" i el seu realitzador presentant el film






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada