Etiquetes

dijous, 9 de febrer del 2012

NIT DE BRUIXES 3D

Després de 15 llargs, frenètic, entretinguts, esgotadors, somnolitícs i llargs dies de treball per fi avui ha sortit a la llum el nostre darrer projecte, Nit de Bruixes en 3D. Un encàrrec de REDBULL SPA que ha portat a rodar de nou a Margalef de Montsant i a fer-ho altre cop també amb els germans Pou. I si fa dos anys Iker aconseguia superar el seu propi límit amb "Demencia Senil", aquest cop es reafirma com un dels escaladors esportius més forts del moment aconseguint apuntar-se la primera ascenció de "Nit de Bruixes", un espectacular sostre de 40 metres nomès apte pels millors especialistes en monodits i bidits. La proposta de REDBULL en aquesta ocasió va ser realitzar el vídeo de l'ascenció en 3D, fet que dona uns resultats espectaculars fent-te testimoni directe de l'escalada de l'Iker a través del relleu de la roca, de les seves mans amb tot el gruix real o dels elements volàtils que s'apropen a càmera. Una experència sorprenent. Per assumir aquesta innovadora proposta hem comptat amb el treball dels companys de Produccions Planetàries, especialitzats en cinematografia en 3D, ens han aportat l'experiència i els coneixements necessàris per garantir un bon treball. Cal agrair-los els esforços i predisposició en tot moment tot i rodar en un terreny tan advers com és la muntanya.
Felicitar i agraïr aquí a tot l'equip i els qui ens han ajudat a fer-ho possible, en Pau, en Xavi, en Jordi, l'Hector, l'Iker, l'Eneko, l'altre Jordi, la Raqui, en Vicent, la Sol, en Carlos, l'Ana, la Isa, la Clara, en Joan, en Lluís i l'Edu.
De moment la versió 3D sols es podrà veure a traves de youtube amb les ulleres pertinents, però està prevista l'emissió per televisió, participació en festivals del gènere i també la projecció en sessió de cinema, us anirem informant a mesura que arribin els aconteixements.

1 comentari: